Besplatno zamijenite stare kante za odvojeno prikupljanje otpada

300 173 Općina Tribunj

Općina Tribunj prijavila se na Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje o otpada, te u okviru istog nabavila spremnike za odvojeno prikupljanje otpada koji se dijele mještanima Općine Tribunj, a sve u cilju poticanja na odvojeno prikupljanje otpada i smanjenja količine proizvedenog komunalnog otpada.

Slijedom navedenog, pozivamo sve mještane da svoje stare kante zamijene novim kantama za odvojeno prikupljanje otpada zapremnine od 240 litara, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka, u vremenu od 10.00 do 13.00 sati.

Budući da se prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost moraju ispuniti obveze dostave obvezatne dokumentacije, ističemo da će prilikom preuzimanja spremnika biti potrebno potpisati zapisnik o primopredaji  i dati potrebne podatke (ime i prezime, adresa, OIB, lokacija spremnika te kontakt broj).

Sve dodatne informacije možete dobiti svakim radnim danom u prostorijama Općine Tribunj od 7,00 do 15,00 sati, telefonskim putem: 022/446-357 ili putem elektroničke pošte: nikolina.maticev@tribunj.hr.

 

Čuvajmo okoliš i učinimo ga ljepšim za buduće generacije!

Dokumenti

PRISTUPAČNOST