Centar za socijalnu inkluziju Šibenik poziva sve zainteresirane da budu dio projekta “Odluči i kreni”

300 173 Općina Tribunj

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – PU Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin provodi od srpnja 2021. godine novi projekt “Odluči i kreni” (UP.01.2.0.04.0007).

Kada govorimo o NEET (Not in Employment, Education or Training) skupinama misli se na mlade osobe u dobi od 15 do 29 godina koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju, a pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Projekt nudi mladim osobama koje zadovoljavaju gore navedene uvjete BESPLATNO sudjelovanje u svim projektnim aktivnostima, od kojih bi posebno naglasili:

  • osposobljavanje/usavršavanje prema vlastitom izboru (npr. autoškola, skiper, dadilja, maser, konobar i slično),
  • radionice “mekih” vještina i osobnog poduzetničkog razvoja,
  • mentoriranje i savjetovanje, – informiranje na CISOK-u.

Za sve sudionike bit će izrađeni planovi aktivnosti te će projektom biti osigurani radni materijali i financirani troškovi putovanja od mjesta stanovanja do aktivnosti. Za sudionike će sudjelovanje u svim projektnim aktivnostima biti potpuno besplatno. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.362.480,00 kuna te je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Kontakt informacije

Voditeljica projekta:

Iris Cukrov, mag.psych. – mob: 095/534-9636, e-mail: iris-cukrov@inkluzija-sibenik.hr

Dokumenti

PRISTUPAČNOST