OBAVIJEST – KOMUNALNA DJELATNOST DIMNJAČARSKIH POSLOVA NA PODRUČJU OPĆINE TRIBUNJ

300 173 Općina Tribunj

OBAVIJEST

KOMUNALNA DJELATNOST DIMNJAČARSKIH POSLOVA NA PODRUČJU OPĆINE TRIBUNJ

 

Općina Tribunj provela je postupak dodjele koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Općine Tribunj, nakon čega je Općinsko vijeće Općine Tribunj, na svojoj 6. sjednici održanoj dana 03. prosinca 2021. godine, donijelo Odluku o davanju koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Općine Tribunj trgovačkom društvu IGANA D.O.O. sa sjedištem u Kninu.

Obavještavaju se mještani Općine Tribunj da je dana 12. siječnja 2022. godine potpisan Ugovor o koncesiji za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Općine Tribunj između trgovačkog društva IGANA D.O.O. sa sjedištem u Kninu, Ivana Plemenitog Zajca 18, i Općine Tribunj.

Sukladno članku 5. Odluke o dimnjačarskoj službi („Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije“ broj 12/12 i 1/14), obveznici davanja na čišćenje dimovodnih objekata su vlasnici, korisnici stambenih zgrada, stanova, poslovnih zgrada i prostorija i domaćinstava, te korisnici drugih građevina i uređaja.

Za sve informacije:

Tehnička Služba: 095/235-2356

Dimnjačar: 095/685-2356

E-mail: upravljanje@igana.hr

 

Dokumenti

PRISTUPAČNOST