Obavijest o uvjetima kretanja vozila ulicama Badnje, Donja riva, Punta i Gornja riva – poluotok

300 173 Općina Tribunj

Obavještavamo Vas kako je u razdoblju od 1. lipnja do 30. rujna zabranjeno prometovanje vozilima u ulicama Badnje, Donja riva, Punta i Gornja riva (poluotokom) u Tribunju.

U navedenom razdoblju područje poluotoka postaje pješačka zona te se kretanje vozilima dopušta samo iznimno i to za dostavna vozila i vozila s dozvolom u vremenskom razdoblju od 06:00 do 16:00 sati. Dozvoljeno vrijeme zadržavanje dostavnih vozila i vozila s dozvolom je 15 minuta te duže zaustavljanje i parkiranje nije dozvoljeno.

Dozvola za kretanje vozila može se izdati vlasniku stambenog objekta, odnosno korisniku poslovnog prostora na poluotoku i to podnošenjem pisanog zahtjeva za izdavanje dozvole Općini Tribunj.

Zahtjev za izdavanje dozvole za kretanje vozilom ulicama Badnje, Donja riva, Punta i Gornja riva, možete preuzeti klikom na poveznicu koja se nalazi ispod ovog teksta, kao i dolaskom u pisarnicu Općine Tribunj, na adresi Zamalin 22, u Tribunju.

Zahtjev s potrebnim prilozima predaje se neposredno u pisarnicu Općine Tribunj, šalje poštom na adresu: Općina Tribunj, Zamalin 22, 22212 Tribunj, ili elektronički na adresu elektroničke pošte: opcina.tribunj@si.t-com.hr

 

 

PRISTUPAČNOST