Obavijest o naplati parkinga na području Općine Tribunj

300 173 Općina Tribunj

Na području općine naplata parkinga vrši se na šest lokacija – centralni parking u mjestu, Trg Pijaca (ispred crkve), plato uz Tržnicu Tribunj, plaža Zamalin, plaža Bristak te plaža Sovlja.

Automatska naplata parkinga u općini Tribunj započet će u ponedjeljak, 05. lipnja 2017. u vremenu od 00:00 do 24:00 sata preko parkirnih automata na području Trga Pijaca te Tržnice Tribunj.

Naplata na centralnom parkiralištu započet će također u ponedjeljak 05. lipnja 2017.

Automatska naplata parkinga i kontrola naplate parkinga na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja započinje 15. lipnja 2017.

CIJENE PARKIRANJA

Cijene parkinga na centralnom parkiralištu ostaju iste kao prethodnih godina. Moguće je platiti parking po satu te parkirati s povlaštenom mjesečnom kartom. Cijena parkinga po satu je 6 kuna.

Na Trgu Pijaca (ispred crkve) moguće je platiti parking samo po satu i cijena iznosi 6 kuna.

Na platou Tržnice Tribunj te na plažama Zamalin, Bristak i Sovlja moguće je kupiti dnevnu kartu ili plaćati po satu. Cijena parkinga po satu je 6 kuna, a cijena dnevne karte iznosi 25 kuna.

AUTOMATIZIRANA NAPLATA

Na svih šest lokacija vrši se automatizirana naplata parkinga preko parkirnih automata. Kontrolu naplate vrše djelatnici Mjesnog poduzeća d.o.o. na samom parkiralištu.

POVLAŠTENE MJESEČNE KARTE

Povlaštene parkirne karte kao i dosadašnjih godina mogu se koristiti samo na centralnom parkiralištu, na području Tržnice te na plažama Bristak i Sovlja (zemljani dio).

Cijena povlaštenih parkirnih karata ostaje ista kao i prethodnih godina i iznosi 80,00 kuna za osobe s prebivalištem u Tribunju kao i osobe koje posjeduju vikend-objekt u Tribunju.

Iznajmljivači turističkog smještaja i poslovni subjekti parkirnu kartu plaćat će također po staroj cijeni od 220,00 kuna.

Povlaštene mjesečne karte odnosno magnetske kartice mogu se uzeti u Mjesnom poduzeću d.o.o. u novoj zgradi Općine na adresi Zamalin 22 svakim radnim danom od 08:00 do 11:00 te od 12:00 do 14:00 sati, počevši od petka 02. lipnja 2017.

Kaucija za magnetske kartice iznosi 40,00 kuna i plaća se jednokratno pri preuzimanju kartice. Rok za vraćanje lanjskih kartica je istekao.

  Mjesno poduzeće d.o.o.

PRISTUPAČNOST