OBAVIJEST O UVJETIMA KRETANJA VOZILA NA POLUOTOKU I PLAŽI SOVLJE U TRIBUNJU U VREMENSKOM RAZDOBLJU OD 5. LIPNJA DO 30. RUJNA

300 173 Općina Tribunj

Ovim Vas putem obavještavamo o uvjetima kretanja dostavnih vozila i vozila s dozvolom u ulicama Badnje, Donja riva, Punta, Gornja riva i Lokvice u Tribunju u vremenskom razdoblju od 5. lipnja do 30. rujna.

U navedenom vremenskom razdoblju, zabranjeno je kretanje i parkiranje vozila u pješačkoj zoni:

  • na poluotoku u Tribunju (ulice Badnje, Donja riva, Punta i Gornja riva), osim za dostavna vozila i vozila s dozvolom i to isključivo u vremenskom  razdoblju od 06:00 do 16:00 sati. Navedena vozila mogu se zadržati maksimalno 15 minuta. Dozvola za vozila izdaje se vlasnicima stambenih objekata, odnosno korisnicima poslovnih prostora u pješačkoj zoni na poluotoku, temeljem pisanog zahtjeva, i to za vozilo koje posjeduju, što se dokazuje propisanom dokumentacijom.
  • na dijelu Ulice Lokvice koji prelazi preko plaže Sovlje, od luke otvorene za javni promet Sovlje do brodogradilišta, osim za dostavna vozila i vozila s dozvolom u vremenskom razdoblju od 06:00 do 09:00 sati. Navedena vozila se mogu zadržati maksimalno 15 minuta. Dozvola za vozila izdaje se vlasnicima stambenih objekata, odnosno korisnicima poslovnih prostora u pješačkoj zoni, temeljem pisanog zahtjeva, i to za vozilo koje posjeduju, što se dokazuje propisanom dokumentacijom.

Zahtjev se podnosi Jedinstvenom upravnom odjelu. Obrazac zahtjeva je moguće preuzeti u prostorijama Općine Tribunj, na adresi Zamalin 22, ili ispod ovog teksta.

PRISTUPAČNOST