Pripreme za 3bunj Trail u tijeku

300 173 Općina Tribunj

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane šetače, trkače, pustolove, rekreativce i sportaše – dođite i posjetite Tribunj, u kojem početkom listopada organiziramo sportsko natjecanje „3bunj Trail“.

Nakon što smo protekle dvije jeseni organizirali trek utrku, odlučili smo se ove sezone na promjenu u trail pa da svima skupa olakšamo. J Usput, priključili smo se Otočnoj trail ligi koja je lanjske zime startala pod organizacijskom palicom Atletskog kluba „Okit“, tako da će 3bunj Trail ujedno biti i 4. kolo Otočne trail lige.

Stoga, svi vi, zaljubljenici u prirodu i trail trčanje, posjetite nas u subotu, 07. listopada 2017. i iskušajte škrape oko Zaglave, škrile Kamene, puteljke i suhozide naše Križine. Ove godine nudimo vam 3 staze, prema svačijemu guštu. Ostali smo vjerni našim dosadašnjim stazama „Đir“ i „Challenger“, od kojih prva obuhvaća 10 km škrapa, makadama, poljskih putova i suhozida, a druga 20 km sličnog terena (dobro, maaalo više škrapa i škrila J).

Ovakav tip natjecanja zabava je za cijelu obitelj stoga ne zaboravite povesti vaše mališane za koje smo pripremili treću stazu – „Đirić“, dugu 6 km koja će ih voditi po makadamu, poljskim stazama te suhodzidu.

Kao i dosad, cilj ovakvog natjecanja poticati je zdrav, sportski način života te skrenuti pažnju na prirodne ljepote općine Tribunj i Šibensko – kninske županije.

TEHNIČKI PODACI ZA NATJECATELJE

Prijave su započele 08. rujna 2017. preko portala www.stotinka.hr. i bit će otvorene do 02. listopada 2017. Prijavite se već danas, ne čekajte zadnji čas. Da bi prijava bila kompletna potrebno je uplatiti i startninu.

Ako se prijavite u gore spomenutom roku dobivate Puni startni paket, a ako se ne prijavite u gore spomenutom roku, vidimo se u subotu 07. listopada 2017., al’ nećete papati. Niti dobiti majicu. J

Startnina (Puni startni paket) za Đir i Challenger iznosi 110 kuna i uplaćuje se na niže navedene podatke.

Startnina za Đirić iznosi 30 kn i uključuje osiguranje za djecu za vrijeme utrke, startni broj, orijentacijske upute, majicu, okrjepu duž staze i na cilju, ručak nakon trke te medicinsku pomoć (u slučaju potrebe).

Natjecatelji prijavljeni na Đir i Challenger do 02. listopada 2017. u Startnom paketu dobivaju: osiguranje za natjecatelje za vrijeme utrke, startni broj, orijentacijske upute, majicu, okrjepu duž staze i na cilju, ručak nakon trke te medicinsku pomoć (u slučaju potrebe).

Svi natjecatelji koji se prijave organizatoru na e-mail 3bunjtrek@gmail.com za Đir i Challenger nakon 02. listopada 2017. i na dan utrke plaćaju startninu od 50 kuna i dobivaju nepotpuni Startni paket (osiguranje za natjecatelje za vrijeme utrke, startni broj, orijentacijske upute, okrjepu duž staze i na cilju te medicinsku pomoć (u slučaju potrebe).

Svi natjecatelji dužni su prije starta utrke potpisati izjavu o odricanju od odgovornosti.

Za maloljetne sudionike izjavu će potpisati roditelj ili skrbnik.

 PODACI ZA UPLATU STARTNINE:

• primatelj: Mjesno poduzeće d.o.o., Zamalin 22, 22212 Tribunj

• IBAN: HR4123400091110841551

• poziv na broj: 07102017

• model: HR00

• opis plaćanja: 3BUNJ TRAIL – ime i prezime natjecatelja

• iznos: 110 kn (Đir ili Challenger) ili 30 kn (Đirić)

POTVRDA PRIJAVE

(podjela instrukcija za utrku, natjecateljskih kartica i majica te potpisivanje izjava)

– petak, 06. listopada 2017. 18 – 20 sati – Kulturni centar Tribunj

– subota, 07. listopada 2017. 8 – 9,30 sati – Kulturni centar Tribunj

DAN UTRKE

  • START 9,30 sati – Challenger
  • START 10,00 sati – Đir i Đirić

– od 12 sati ručak u UO „Sinje more“, plaža Bristak

– 14,30 sati proglašenje pobjednika.

Za Vašu sigurnost kao dosadašnjih godina brinut će se Hrvatska gorska služba spašavanja te brodske patrole tvrtke SEA HELP ADRIA, Marine Tribunj i ostalih partnera.

Za više informacija pratite nas na Facebook stranici 3bunj Trail.

Veselimo se ugostiti vas sve u Tribunju 07. listopada 2017.!

Organizatori:

Općina Tribunj

Mjesno poduzeće d.o.o. Tribunj

Turistička zajednica Općine Tribunj

Atletski klub „Okit“ Vodice

 

PRISTUPAČNOST