U općinsku upravu Općine Tribunj od utorka, 16. studenoga 2021. godine, samo uz COVID potvrdu

300 173 Općina Tribunj

Na temelju Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova od 12. studenoga 2021. godine, uvedena je posebna sigurnosna mjera obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama (na koje se primjenjuje propis kojim se uređuju plaće u javnim službama), službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ili u njima imaju većinski udio i zaposlenika trgovačkih društava koja su u većinskom vlasništvu trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju većinski udio.

Primjena COVID potvrda počinje u utorak, 16. studenoga 2021. godine.

Slijedom navedene Odluke Stožera civilne zaštite RH,  svi zaposlenici Općine Tribunj, kao i građani koji trebaju njihove usluge, obvezni su od 16. studenoga 2021.  godine EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju predočiti prilikom ulaska u službene prostorije općinske uprave, odnosno dati na uvid ovlaštenoj osobi.

Popis oko 6500 testnih mjesta objavljen je na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite, Ministarstva zdravstva, HZZO-a i HZJZ-a, a isti možete pregledati i preuzeti ispod ovog teksta.

 

PRISTUPAČNOST