Vlasnicima mačaka osigurani transporteri za lakši transport ljubimaca na provedbu kastracije

300 173 Općina Tribunj

Obavještavamo sve vlasnike mačaka s prebivalištem na području Općine Tribunj koji su zainteresirani za kastraciju svojih ljubimaca da u Općini Tribunj mogu posuditi transportere s ručkom koji će im olakšati transport ljubimaca na provedbu kastracije u Veterinarsku ambulantu Vodice.

Transporteri su dar dvije velike ljubiteljice mačaka i to gđe. Sandre Vulin i Jelene Uroda kojima se ovim putem još jednom srdačno zahvaljujemo što su dale svoj doprinos u provedbi ove akcije Općine Tribunj.

Naime, Općina Tribunj započela je s provedbom akcije financiranja kastracije mačaka čiji vlasnici imaju prebivalište na području općine Tribunj.

Akcija je zamišljena kao trogodišnji projekt tijekom čijeg trajanja se planira kastrirati što veći broj mačaka s područja Općine Tribunj, a sve s ciljem poticanja odgovornog ponašanja mještana prema životinjama i smanjenja broja napuštenih životinja.

Više o akciji saznajte na linku https://tribunj.hr/obavijest-vlasnicima-macaka-o-akciji-financiranja-kastracije-macaka-ciji-vlasnici-imaju-prebivaliste-na-podrucju-opcine-tribunj/

Gđa. Sandra Vulin s darovanim transporterima

PRISTUPAČNOST